Food Intolerances or Allergies? Discover the Difference with GENOSOPHY®!

Μήπως κάποια τρόφιμα σας προκαλούν δυσφορία, αλλά δεν ξέρετε αν πρόκειται για αλλεργία ή δυσανεξία;

Αντιδράσεις σε τρόφιμα είναι συχνές, αλλά δεν σημαίνουν πάντα αλλεργία. Σύμφωνα με την Mayo Clinic, μια τροφική αλλεργία επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ή ακόμη και απειλητικές για τη ζωή αντιδράσεις. Αντίθετα, μια τροφική δυσανεξία επηρεάζει κυρίως το πεπτικό σύστημα και προκαλεί ηπιότερα συμπτώματα, όπως φούσκωμα, δυσφορία ή διάρροια.

Οι πιο κοινές αιτίες δυσανεξίας περιλαμβάνουν:

  • Έλλειψη ενζύμων για την πέψη συγκεκριμένων τροφών (π.χ. λακτόζη)
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS)
  • Ευαισθησία σε πρόσθετα τροφίμων (π.χ. θειώδη σε κρασί και αποξηραμένα φρούτα)
  • Κοιλιοκάκη, μια ανοσολογική αντίδραση στη γλουτένη.

Γενετικός Έλεγχος Δυσανεξιών της GENOSOPHY®:

Ο Γενετικός Έλεγχος Δυσανεξιών αναλύει τους γενετικούς σας δείκτες που σχετίζονται με δυσανεξίες στην ισταμίνη, τη φρουκτόζη και τη λακτόζη. Με βάση τα αποτελέσματα, λαμβάνετε εξατομικευμένες προτάσεις για τη βελτίωση της διατροφής σας, ώστε να απολαμβάνετε τα γεύματά σας χωρίς δυσφορία. ✅ Μάθετε αν πρέπει να αποφεύγετε συγκεκριμένα τρόφιμα ή αν μπορείτε να τα ενσωματώσετε στη διατροφή σας με μικρές προσαρμογές! Γνωρίστε τον οργανισμό σας καλύτερα και απολαύστε το φαγητό σας χωρίς περιορισμούς!
Genosophy
Privacy Overview
Genosophy

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

3rd Party Cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.